Bruidsfoto award winnaar bruid

Bruidsfoto Award Winnaar Publieksprijs 2018

Bruidsfoto award winnaar bruid

Winnaar Bruidsfoto Award Publieksprijs 2018

Vandaag is het zover, de uitreiking van de Bruidsfoto Award. Dit is de belangrijkste trouw foto wedstrijd van Nederland. Omdat deze slecht een keer per jaar wordt uitgereikt is het een erg prestigieuze prijs. Ook omdat de jury, die de winnaars selecteert, allemaal internationale toppers zijn. Wie is straks de nieuwe Bruidsfoto Award Winnaar 2018?

De BFA zijn de Oscars van de Bruidsfotografie. Alle collega fotografen uit Nederland zijn aanwezig op deze gala avond. Ik maak voor het vijfde jaar op rij kans op deze belangrijke prijs. Eerder dit jaar heb ik uit ruim 2000 inzendingen twee nominaties mogen ontvangen voor deze felbegeerde Award! Hierdoor maken beide foto’s kans om gekozen te worden tot mooiste trouwfoto van 2018!!!!

De feestelijke prijsuitreiking is dit jaar wederom in een prachtige lokatie, De Buiksloterkerk in Amsterdam. Ruim 130 genodigden zijn aanwezig op deze zomers avond in de hoofdstad.

Voor mij loopt de uitreiking geweldig. Ik wordt tot winnaar uitgeroepen van De Publieksprijs. Mijn foto is volgens het Nederlands publiek de mooiste foto van een bruid uit 2018!

Bekijk hier ook mijn reactie na het bekend maken van de winnaar 🙂

Winnaar Bruidsfoto Award

bovenstaande fotocredit Peter Kos

Winnaar Bruidsfotoaward Publieksprijs

Het doel van de Bruidsfoto Award

De verkiezing Bruidsfoto Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto trends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen. Om later met veel liefde en plezier terug te kijken op de mooiste dag van hun leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd.

Op deze wijze draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen en stimuleert het https://www.bruidsfotoaward.nl/portaal/bovendien de ontwikkeling van de professionele bruidsfotografie in Nederland.


Ook ontving ik deze avond een eervolle vermelding in de categorie voor deze foto. Een zeer geslaagde avond dus. Dit geweldige resultaat stimuleert mij enorm om ook het komende jaar weer de mooiste beelden te maken van mijn bruidsparen.

Winnaar Bruidsfotoaward eervolle vermelding