Amsterdamse Bos fotoreportage

Trouwen Arendshoeve the Garden of Amsterdam

Trouwen Arendshoeve

The Garden of Amsterdam

Wat een feest was deze trouwdag. Een zomerse winterdag. Ondergaande zon in het Amsterdamse bos en als afsluiting een feestelijk avond met Turkse en Hongaarse muziek. Bedankt Aytaç en Dömötör voor deze prachtige dag en voor jullie mooie review.

Turkse Bruiloft Amsterdam

“Voor onze bruiloft wilden we niet zomaar een fotograaf huren, het gaat tenslotte om de mooiste dag van je leven, we wilden graag een toptalent in bruidsfotografie. Via Google kwamen we vrij snel terecht bij Peter, we hadden nooit van hem gehoord, maar zijn portfolio sprak boekdelen, wat een prachtfoto’s! Wat ons vooral opviel was de mooie kleuren die zo reëel overkomen, totaal niet gemaakt, niet over bewerkt, zo natuurlijk. Daarnaast de spontaniteit. Hij wist precies op de juiste momenten foto’s te maken, dat was duidelijk. Peter geeft gehoor aan alle wensen van de koppel, denkt graag mee en bereid zich goed voor dmv van een voorgesprek/kennismaking. We hadden behoorlijk hoge verwachtingen na zijn naslagwerk te hebben gezien, maar zelfs die wist hij te overtreffen, ongelofelijk! We kunnen geen genoeg krijgen van onze foto’s en hebben ondertussen zoveel favorieten.

Bruidspaar Amsterdamse Bos

Peter mist geen enkel speciaal moment, geen poseer werk, maar het juiste shot op het perfect moment en zo artistiek! We staan er echt versteld van, aangezien we een behoorlijk grote bruiloft hadden van 400 gasten. Hij had het samen met zijn second shooter zo goed onder controle. Het bijzondere is dat Peter op zo’n professionele manier en subtiel te werkt gaat dat we hem eigenlijk gedurende het feest helemaal niet hebben opgemerkt. Alsof hij de hele avond op de achtergrond heeft gestaan, maar gezien beeldige foto’s was hij duidelijk in the center of every moment, wat een topper!

Bedankt dat je onze mooiste dag zo ontzettend professioneel en prachtig hebt weten te vereeuwigen Peter. We hadden absoluut geen betere fotograaf kunnen wensen!”

Aytaç en Dömötör

Trouwfoto's Amsterdamse BosWeddingphotography Amsterdamse BosBruid Amsterdam Loveshoot Amsterdamse Bos Amsterdamse Bos fotoreportageLoveshoot Amsterdamse Bos Trouwfoto's Amsterdamse Bos fotoshoot Amsterdamse BosWedding Amsterdam Trouwen Amsterdamse Bos Wedding Amsterdamse Bos Trouwfeest Arendshoevetrouwen Arendshoeve Wedding Arendshoeve trouwen ArendshoeveWedding Arendshoeve Wedding Arendshoeve trouwen Arendshoeve Trouwfeest Arendshoeve Wedding Arendshoeve