Top 10 trouwfotografen Masters Nederland
| | |

Top 10 Trouwfotograaf van Nederland in 2019

BESTE TROUWFOTOGRAFEN VAN NEDERLAND BELGIE EN LUXEMBURG

PERSBERICHT

Op maandag 6 januari 2019 zijn de winnaars bekend gemaakt van de de Masters of Wedding Photography. Deze Masters is de grootste en meest prestigieuze bruidsfotografie wedstrijd van de Benelux.
Bruidsfotograaf Peter van der Lingen uit Zwolle heeft maar liefst 7 awards gewonnen in 2019. Daarmee staat hij in de top 10 Beste trouwfotografen 2019.

Over het gehele jaar hebben ruim 400 professionele trouwfotografen meer dan 6000 foto’s ingestuurd. Deze foto’s zijn beoordeeld door een onafhankelijke internationale jury. Deze jury bestaat elke keer uit de beste trouwfotografen van over de hele wereld.

Beste trouwfotografen van Nederland

De “Masters of Wedding Photography” is de belangrijkste wedstrijd voor bruidsfotografie. Aan het eind van het jaar wordt bekeken welke fotografen het beste gepresteerd hebben. De beste prestatie over een heel jaar. Het gaat dus niet om het winnen met 1 foto. Nee, het gaat hier om wie de meeste awards wint gedurende een heel jaar. Fotografen moeten dus bewijzen dat ze topkwaliteit kunnen leveren. Ze moeten kwaliteit leveren het hele jaar door.


“Het niveau van de foto’s is ongelooflijk hoog! We zien hierin een goede mix van niet geposeerde foto’s en creatieve mooie portretfoto’s. Samengevat kun je wel zeggen dat hedendaagse trouwfotografen echte topsporters zijn in de fotografie.

Bruidsfotografie van wereldniveau

Er wordt veel gevraagd van een trouwfotograaf. Hij moet anticiperen op bijzondere momenten. Je moet kunnen omgaan met moeilijke lichtomstandigheden. En dit allemaal zonder te veel op te vallen. Bruidsfotografie is dus echt een specialisme. Het is fantastisch om te zien dat er zo veel getalenteerde trouwfotografen in de Benelux zijn. Fotografen die echt bijzondere beelden willen maken voor de bruidsparen. Steeds meer Benelux fotografen zich vestigen in de absolute wereldtop. Dit is iets waar we super trots op mogen zijn!”

BESTE TROUWFOTOGRAFEN VAN NEDERLAND

Voor een overzicht van de beste trouwfotografen van Nederland 2019 kijk op de website Masters of weddingphotography

Top 10 trouwfotograaf