Peter van der Lingen

fine art weddings

fine art wedding albums

Jullie dierbare herinneringen in een mooi tijdloos album.

Het is bijna zover, binnenkort hebben jullie een prachtig album in handen.
Op deze pagina vinden jullie alle mogelijkheden voor jullie album.

Kies een mooie kleur voor jullie album.
Willen jullie een uitvoering in Leder of linnen?
Misschien nog jullie namen op de cover of een mooie bewaarbox?
Het kan allemaal.

Ik zie graag jullie keuzes tegemoet.

Nederlandse luxe fotoalbums

1. Materiaal & kleur

Standaard komt jullie album in een mooie grijze linnen uitvoering. Hebben jullie liever een andere kleur?

Alle linnen en Velvet kleuren hieronder zijn mogelijk zonder meerprijs

Linnen

Coated linnen

Sterk linnen met een klassiek oneffen patroon en een beschermende coating. Het linnen is daarom erg geschikt voor een album cover, omdat het niet snel vuil wordt of krassen krijgt. Bovendien is het water en vuil afstotend. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie coated linnen heeft een kleine oneffen patroon en voelt strak en glad aan als albumcover.

Natural linnen

Één van de meest populaire collecties coverlinnen. Het natuurlijke oogt prachtig tijdloos en is goed geschikt als albumcover materiaal. Iets grover van structuur en met meer natuurlijke oneffenheden dan het effen of coated linnen.

Effen linnen

Strak effen linnen voor een mooi strak album met een frisse kleur. Het patroon van dit gekleurde linnen is redelijk fijn. Deze collectie linnen is zonder oneffenheden en is egaal van uitstraling. Het effen linnen is iets vatbaarder voor vuil.

Velvet

Velvet

Ons nieuwste materiaal is een hoge kwaliteits suede stof met een geweldige look and feel. Het zachte stof heeft de kenmerkende eigenschappen van suede en zorgt dat je een je fotoalbum wilt blijven aanraken.

Leder

Bull leder

Karakteristiek runderleer met prachtige craquelé in donkere tinten.

Het leer is afkomstig van Europese stieren en wordt afgewerkt met wax om de antieke en karakteristieke uitstraling te behouden. Omdat echt leer een natuurproduct is, zijn de tinten van dit leer nooit 100% zoals afgebeeld. Dit leer bevat veel natuurlijke vouwen en doortekeningen, die ervoor zorgen dat elk stuk huid een andere textuur heeft. Dit leer heeft ook de eigenschap om onder invloed van zonlicht lichter of donkerder te worden. Het luxe gevoel van het leer geeft een album een prachtige unieke uitstraling.

Nappa leder

Elegante runderleer in prachtige zachte kleuren

Het Nappa leer heeft een fijne nerfstructuur en word door en door geverfd om een egale kleur te garanderen. Alleen de allerbeste huiden met een minimum aan natuurlijke kenmerken zoals schrammen en insectenbeten worden geselecteerd. Het Nappa leer geeft je album een prachtige kleur en het fijne gevoel van zacht leer.

Materialen pdf

Onze stalen zijn ook beschikbaar in een handig PDF. Alle bovenstaande kleuren kun je daar nog groter bekijken om zo tot een juiste keuze te komen.

Link naar PDF

2. album formaat

Willen jullie een groter album met meer fotos?

Een groter formaat album is mogelijk!

Upgrade van 20 x 20 basic album met 10 foto's naar luxe 25 x 25 (of liggend 23 x 30) met 60 foto's; 250,-

Upgrade van luxe 25 x 25 (of liggend 23 x 30) naar luxe 30 x 30 (of liggend 34 x 25) ; 175,-

3. personalisatie opties

3. Personalisatie opties

Letter embossing zonder foil

Letter embossing wordt met een fysieke bronze letters gelegd. De letters worden met de hand ingelegd, en vervolgens verwarmd in de albumcover geperst. Op deze manier kunnen namen en teksten worden geplaatst op een fotoalbum. De diepte van de letters op het album is afhankelijk van het materiaal waarop wordt embossed.
Minder geschikt op linnen.

45,-

Letter embossing met foil

Letter embossing met foil is een mooie manier om je embossing beter leesbaar te maken. De letters worden met de hand ingelegd, en vervolgens verwarmd met een laagje foil in het album geperst. Foil embossing is altijd iets minder diep dan blind embossing, omdat de foil niet mag gaan ‘vloeien’.

Foil kleuren
Goud, Mat Goud, Zilver, Mat Zilver, Antraciet, Bruin, Koper, Pearl.

55,-

Twee regels (met bijvoorbeeld namen & trouwdatum) is mogelijk voor dezelfde prijs.

4. fine art papier

Standaard worden mijn foto's worden gedrukt op mooi Fuji Lustre Photo paper. Dit foto papier heeft een semi-glans afwerking.

Optioneel - dit is mijn favoriet - is de matte look van Fine-art papier. Albums met fine-art papier zijn prettig om te bekijken, aangezien ze het licht helemaal niet reflecteren. Fine art papier wordt veel gebruik voor kunst afdrukken.

Ons Fine-Art papier voelt zacht en glad aan. Het 100% witte papier heeft een gladde oppervlakte en heeft een prachtige scherpte en diepte. Een boek met Fine-Art papier is perfect voor album designs met witruimtes.

Een album met het matte fine art papier heeft een kleine meerprijs van 3,- per pagina. (bij een 25 x 25 album) of 4,- per pagina bij een 30 x 30 album.

5. Handmade boxes

Bij mooie albums horen mooie passende dozen. Al onze dozen zijn handgemaakt om exact te passen bij het album waar ze bij besteld worden. De dozen worden qua afmetingen afgestemd op het album, en de dikte van het album. De dozen zijn bestelbaar is alle soorten linnen.

Dekseldoos

Handgemaakte doos in linnen Met lint.

Mogelijk in alle soorten linnen

89,-

Katoenen bewaarhoes

Puur dik katoenen bescherming.

Mooie Eenvoudige bescherming tegen stof.

Goede bescherming van jullie album.

29,-

That's it!!

info@petervanderlingen.nl

Ik zie graag jullie keuze tegemoet. Mail of bel gerust wanneer er vragen zijn. Ik help jullie graag verder.