Reviews

Lees hieronder ervaringen van echte bruidsparen die jullie voor zijn gegaan in de keuze voor mij.

“We hadden absoluut geen betere fotograaf kunnen wensen!”

Aytaç & Dömötör

Voor onze bruiloft wilden we niet zomaar een fotograaf, het gaat tenslotte om de mooiste dag van je leven, we wilden graag een toptalent in bruidsfotografie. We kwamen al vrij snel terecht bij Peter, zijn portfolio sprak boekdelen, wat een prachtfoto’s! Wat ons vooral opviel was de mooie kleuren die zo reëel overkomen, totaal niet gemaakt, niet over bewerkt, zo natuurlijk. Daarnaast de spontaniteit. Hij wist precies op de juiste momenten foto’s te maken, dat was duidelijk.

Peter geeft gehoor aan alle wensen van de koppel, denkt graag mee en bereid zich goed voor door middel van een kennismaking. We hadden behoorlijk hoge verwachtingen na zijn werk te hebben gezien, maar zelfs die wist hij te overtreffen, ongelofelijk!

We kunnen geen genoeg krijgen van onze foto’s en hebben ondertussen zoveel favorieten. Peter mist geen enkel speciaal moment, geen poseerwerk, maar de juiste shot on the perfect moment en zo artistiek! We staan er echt versteld van, aangezien we een behoorlijk grote bruiloft hadden van 400 gasten. Hij had het samen met zijn second shooter zo goed onder controle.

Het bijzondere is dat Peter op zo’n professionele manier en subtiel te werkt gaat dat we hem eigenlijk gedurende het feest helemaal niet hebben opgemerkt. Alsof hij de hele avond op de achtergrond heeft gestaan, maar gezien beeldige foto’s was hij duidelijk in the center of every moment, wat een topper!

Bedankt dat je onze mooiste dag zo ontzettend professioneel en prachtig hebt weten te vereeuwigen Peter. We hadden absoluut geen betere fotograaf kunnen wensen!

“We genieten nog dagelijks van alle mooie herinneringen”

Anouk & Arnaud

Peter heeft onze bruiloft op fantastische wijze vast gelegd. We waren erg tevreden met het resultaat. Er zijn simpelweg niet een paar mooie foto’s, maar gewoon heel veel mooie foto’s. Bovendien was het zeer prettig samenwerken; op de dag zelf merkte je niet dat hij er was, altijd erg vriendelijk en ook het contact per mail na de bruiloft was prettig en hij reageerde erg snel. We zijn Peter erg dankbaar en genieten met zijn foto’s nog dagelijks van alle mooie herinneringen aan onze grote dag.

“Bij het terugkijken van de foto’s komen alle herinneringen weer naar boven”

Els & Tom

Op 26 mei zijn wij getrouwd, en Peter van der Lingen heeft onze dag vastgelegd in foto’s. En hoe! Bij het terugkijken van de foto’s komen alle herinneringen weer naar boven, de dag was geweldig, mooi, lief, emotioneel, en dat is allemaal vastgelegd op de foto’s. Peter’s oog voor detail, lichtinval en mooie momenten is uitzonderlijk. Dankzij Peter’s foto’s kunnen wij keer op keer de bruiloft herleven.

“Dank dat we gebruik mochten maken van je talenten.”

Sandy & Lammert

“Peter bewees bij het fotograferen van ons huwelijk op het prachtige Terschelling dat hij geheel terecht Internationaal Award Winning fotograaf is. Hij heeft een perfect oog voor licht, kleur, timing en compositie en creëert met zijn foto’s eigen werkelijkheden die precies het gevoel van “the perfect wedding” representeren. Wat zijn lens vastlegt wordt uiteindelijk de mooiste weergave van je eigen herinnering. Dank dat we gebruik mochten maken van je talenten.”

“Adembenemend!”

Esther & René

“Peter van der Lingen heeft wederom fantastisch werk geleverd! Hij weet precies op het juiste moment de mooiste foto’s vast te leggen. Zijn werk is puur, creatief en persoonlijk! Tijdens onze reportage nam hij ook echt de tijd om de perfecte foto te maken. We hebben bijzondere, blije, stoere maar ook ontroerende foto’s ontvangen. Adembenemend! – Elke keer als we weer naar de foto’s kijken beleven we de dag opnieuw.”

“We zijn zo ontzettend blij met onze prachtige foto’s”.

Roos Marijn & Rene

“Wat was het geweldig om Peter als trouw fotograaf te hebben! Peter is een fotograaf die echt gevoel heeft voor het maken van bijzonder mooie foto’s. Wij voelden ons gelijk op ons gemak bij Peter.We kunnen iedereen aanraden om Peter te kiezen als fotograaf! We zijn zo ontzettend blij met onze prachtige foto’s, het is alsof je de dag even weer opnieuw beleefd!”

“We zijn dolgelukkig met de fantastische foto’s!”

Yvonne & Kristian

“Peter is een geweldige fotograaf! Het was prettig hem erbij te hebben, het voelde ongedwongen en hij heeft onze dag op een bijzonder mooie manier vastgelegd. We zijn dolgelukkig met de fantastische foto’s! Peter is werkelijk een kunstenaar.”

Yvonne & Kristian

“Wij zijn super gelukkig met ons trouwalbum”

Rhona & Gustave

“Peter is de beste! Als voormalig professioneel fotograaf bekijk ik het werk van Peter op een andere dan normale wijze. Peter is enorm creatief en artistiek maar bovenal gewoonweg de perfecte fotograaf voor jullie perfecte dag. Vanaf dag 1 in de zoektocht stak Peter met kop en schouders boven iedereen uit! De reportage is gewoonweg fantastisch.Hij heeft onze Schotse/Hollandse bruiloft met veel gevoel voor traditie en onze wensen vastgelegd in een kwaliteit waaraan weinigen kunnen tippen. Wij zijn super gelukkig met ons trouwalbum. Peter: enorm bedankt!”

“Foto’s die je weten te raken”

Mirjam & Michiel

“Wat een vakmanschap! We zijn enorm blij en dankbaar voor de foto’s die Peter heeft gemaakt op onze bruiloft. Hij heeft oog voor emoties en omgeving en neemt de tijd om dit goed vast te leggen. Momenten die in een seconde gebeuren weet hij te vangen met als resultaat een prachtige reportage. Voor iedereen aan te raden: prachtige foto’s die de sfeer perfect weergeven en foto’s die je weten te raken.”

“We hadden onze trouwreportage niet mooier voor kunnen stellen.”

Caro & Daniel

“Elke keer als we de foto’s van onze bruiloft terug kijken zitten we weer helemaal in de dag. Dit komt door de fantastische foto’s die Peter van der Lingen gemaakt heeft. In deze foto’s zijn de emoties, sfeer en details van de dag compleet naar onze wensen en smaak vastgelegd. We hadden onze trouwreportage niet mooier voor kunnen stellen. Peter is een prettige fotograaf om mee samen te werken, hij is flexibel, creatief en hij komt zijn afspraken na. Een echte aanrader!”

“Peter wist de juiste momenten en emoties vast te leggen”

Alice & Bernard

“Peter van der Lingen is een geniale fotograaf! Wat een gave en unieke foto´s hebben we gekregen. Kunst! Peter wist de juiste momenten en emoties vast te leggen van de meest bijzondere dag van ons leven.
Wij voelden ons erg op ons gemak met Peter. Dit heeft geresulteerd in prachtige ontspannen en spontane foto´s van de mooiste momenten.”

“Iedereen die we de foto’s lieten zien was sprakeloos.”

Lotte & Laura

Peter was de perfecte fotograaf. Hij begreep wat we wilden en de resultaten logen er niet om: prachtig! Iedereen die we de foto’s lieten zien was sprakeloos. Vooral zijn composities met licht zijn verbluffend. Tijdens de dag merkte je niet eens dat hij er was, zo geruisloos bevond hij zich tussen de gasten. Hierdoor hadden mensen dus niet door dat er foto’s gemaakt werden. Gevolg: al onze liefste familieleden en vrienden staan op de foto precies zoals ze zijn, met typische handgebaren en gezichtsuitdrukkingen. Ook onze fotoshoot leverde mooie plaatjes op die we groot hebben laten inlijsten. We hebben ook het boek bij Peter besteld, want over 30 jaar wil ja natuurlijk nog steeds op deze dag kunnen terugkijken, met de beelden erbij! We kunnen Peter niet genoeg aanraden. Het kost wat, maar hij is het totaal waard en goede foto’s zijn echt onbetaalbaar!

“Wij raden Peter iedereen aan!!”

Chantal & Ruben

“Peter heeft een stijl van fotograferen die je niet vaak ziet. Peter zijn foto’s zijn divers, creatief en innovatief. Peter blijft dichtbij het bruidspaar maar vooral ook dichtbij zichzelf! Prachtig om te zien. Onze foto’s zijn geweldig! Wij raden Peter dan ook iedereen aan!!”

“Eerst Peter vastleggen daarna de trouwdatum”

Rosalie & Martin 

“Eén ding was zeker: als wij zouden trouwen wilden we Peter van der Lingen als trouwfotograaf. Toen dat geregeld was, werd onze trouwdatum pas definitief. Wat een geweldige keuze! Zijn aanwezigheid is bescheiden en prettig. De fotomomenten waren (ondanks de regen en kou) leuk, gezellig en spontaan. De foto’s zijn geweldig. Het groter geheel en ook details: alles staat er op en is prachtig. De goede service en duidelijke communicatie is erg prettig. We kunnen nog elke dag nagenieten van onze mooie dag door deze bijzondere foto’s!”

“Liefde, passie, blijdschap, opwinding”

Maritha & Eric

“Liefde, passie, vriendschap, gemis, blijdschap, hoop, opwinding … Er zijn zoveel emoties die je ervaart en momenten om te koesteren wanneer je trouwt! Alle emoties en momenten wil je je kunnen herinneren. Koesteren. Tastbaar maken. Herbeleven met dierbaren. Weer opnieuw die vlinders in je buik… Peter van der Lingen is het antwoord. Peter voelde op onze speciale dag als een vriend, terwijl we hem maar heel kort voor de bruiloft hebben gesproken. We kwamen last minute met onze vraag en Peter zei: ‘ja!’. Daar zijn we nog steeds dankbaar voor. Zo bijzonder hoe je door prachtige foto’s, vol emotie, weer helemaal terug wordt gezogen naar de dag! Het maakt Peter een kunstenaar. Peter, nogmaals: dank je wel voor de prachtige foto’s!”